Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Mijn Digitale Zaak

Ben jij een ICT-partner die (retail)ondernemers kan helpen? Meld je dan aan!

Ondernemers die gebruik maken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter dan ondernemers die dat niet doen. Daarom start MKB-Nederland samen met partners het initiatief Mijn Digitale Zaak, om mkb-ondernemers te helpen digitaliseren. Onderdeel hiervan is het in kaart brengen van ICT-partners die ondernemers hierbij kunnen helpen. Jullie dus!

Mijn Digitale Zaak ondersteunt mkb-ondernemers met een digiscan, onafhankelijk advies, een overzicht van de relevante software of partners én een subsidie. Het project begint deze zomer met een pilot onder retailondernemers.

Bied mkb’ers jouw diensten aan!
Kun jij mkb’ers helpen met bijvoorbeeld kassasystemen, boekhouding, cybersecurity, monitoring of een webshop? Meld je dan nu aan zodat je op deze website te zien bent. Er is een overzichtspagina met alle aanbieders, waar ondernemers gemakkelijk via enkele filters kunnen zoeken naar de ICT-partners die mogelijk bij hen passen.

Waarom meedoen?

  • Aanmelden zonder kosten en verplichtingen
  • Gratis leads

Gratis? Hoe dan?
Mijn Digitale Zaak is een gezamenlijk initiatief zonder winstoogmerk van INretail, KVK en MKB-Nederland in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. RVO voert de bijbehorende subsidie uit.

Subsidie
Ondernemers uit het mkb die bij jou producten of dienstverlening afnemen, kunnen hiervoor subsidie krijgen. Daarmee kunnen ze tot wel 50% van de kosten vergoed krijgen. Wijs hen dus op deze mogelijkheid! Alle voorwaarden en het aanvraagformulier zijn te vinden op de website van RVO. Ook is er een toolkit met communicatiematerialen.

Meld je aan!
Via het formulier op deze pagina kun je aangeven welke dienstverlening rondom digitalisering je aanbiedt. In het formulier geef je aan binnen welke thema’s jouw diensten of producten vallen, hoe ondernemers jou kunnen vinden en wat ze van jou mogen verwachten. Na aanmelding krijg je een bevestiging en maken we een pagina op de website waarmee je vindbaar bent voor ondernemers die aan de slag willen met hun digitalisering.