Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Mijn Digitale Zaak

Ben jij een ICT-partner die (retail)ondernemers kan helpen? Meld je dan aan!

Ondernemers die gebruik maken van digitale mogelijkheden groeien sneller, zijn winstgevender en werken efficiënter dan ondernemers die dat niet doen. Daarom start MKB-Nederland samen met partners het initiatief Mijn Digitale Zaak, om mkb-ondernemers te helpen digitaliseren. Onderdeel hiervan is het in kaart brengen van ICT-partners die ondernemers hierbij kunnen helpen. Jullie dus!

Mijn Digitale Zaak ondersteunt mkb-ondernemers met een digiscan, onafhankelijk advies, een overzicht van de relevante software of partners én een subsidie. Het project begint deze zomer met een pilot onder retailondernemers.

Bied mkb’ers jouw diensten aan!
Kun jij mkb’ers helpen met bijvoorbeeld kassasystemen, boekhouding, cybersecurity, monitoring of een webshop? Meld je dan nu aan zodat je op deze website te zien bent. Er is een overzichtspagina met alle aanbieders, waar ondernemers gemakkelijk via enkele filters kunnen zoeken naar de ICT-partners die mogelijk bij hen passen.

Waarom meedoen?

  • Aanmelden zonder kosten en verplichtingen

Gratis? Hoe dan?
Mijn Digitale Zaak is een gezamenlijk initiatief zonder winstoogmerk van INretail, KVK en MKB-Nederland in opdracht van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat. RVO voert de bijbehorende subsidie uit.

Subsidie | Update 18 oktober 2022: Het budget voor deze regeling is overtekend
Dit betekent dat er meer subsidie is aangevraagd dan er beschikbaar is. Het kan zijn dat bij de inhoudelijke beoordeling blijkt dat aanvragen niet voor subsidie in aanmerking komen. Er komt dan weer budget vrij. U kunt daarom nog steeds een aanvraag indienen bij RVO. RVO verdeeld de subsidie namelijk op volgorde van binnenkomst van complete aanvragen die aan de voorwaarden voldoen.

Mijn Digitale Zaak blijft live. Om ondernemers te blijven helpen met hun digitaliseringsstappen blijft Mijn Digitale Zaak voorlopig online staan.

Aanmelden kan nog steeds
Via het formulier op deze pagina kun je aangeven welke dienstverlening rondom digitalisering je aanbiedt. In het formulier geef je aan binnen welke thema’s jouw diensten of producten vallen, hoe ondernemers jou kunnen vinden en wat ze van jou mogen verwachten. Na aanmelding krijg je een bevestiging en maken we een pagina op de website waarmee je vindbaar bent voor ondernemers die aan de slag willen met hun digitalisering. Plaatsing duurt enkele werkdagen.