Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

BK IT Solutions

Wij nemen de ICT-zorgen uit handen van uiteenlopende organisaties op een persoonlijke, betrokken manier; daar ligt onze kracht. We passen ons graag aan de uitdagingen van vandaag en morgen aan. Net als water uit de kraan is jouw ICT altijd beschikbaar wanneer je het nodig hebt. Tegelijkertijd betaal je ook alleen voor wat je verbruikt. Dit maken we mogelijk aan de hand van de Cloud-diensten van Microsoft, aangevuld met onze eigen specialiteiten zoals ICT-Security. Wij richten ons op het optimaal inrichten van jouw ICT-omgeving zodat jij jouw business goals kan behalen en het volledige potentieel van jouw organisatie benut.

Om mkb’ers inzicht te geven in hun huidige positie bieden wij drie checks:

 1. Cyber security scan
  Deze check geeft inzicht in zwakke plekken in het ICT-systeem. Aan de hand van het rapport wat uit deze scan voort komt geven wij een passend advies om het systeem weerbaar te maken tegen cyberdreigingen. De scan bedraagt 680 euro.
 2. Digitaliseringscheck
  Tijdens een digitaliseringscheck komt een van onze expert op locatie en maakt een indicatie van de huidige stand van zaken er waar er ruimte is voor verbetering door middel van digitalisering. De scan bedraagt 680 euro.
 3. Cloud migratie check
  Klaar voor een paperless office? Onze expert maakt een rapport op maat met een plan van aanpak om zorgeloos over te gaan op de cloud. Het rapport bedraagt 680 euro.
Logo
Contact
KVK-nummer

77468503

Categorieën
 • Cyberweerbaarheid
 • Digitaal klantcontact
 • Monitoren
 • Personeel
 • Platformen