Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

By Bits and Pieces

By Bits & Pieces is hét adres voor zoekmachine vriendelijk, responsive en professioneel webdesign! Een professionele WordPress website laten maken? Dan bent u hier aan het juiste adres. By Bits & Pieces ontwikkelt, bouwt en onderhoudt professionele, succesvolle websites voor zowel tegen zéér lage kosten.

Met ruime ervaring in webdesign en development zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van internet. Of u nu een eenvoudige website / webshop wilt laten maken of een meer gecompliceerde, of u het onderhoud van uw website zelf wilt doen of uitbesteden, bij ons kunt u dé website laten maken die aan uw wensen voldoet. Alle websites worden ingericht met SEO en Google Analytics, dus een website die goed vindbaar is in Google. Ook wordt de website aangemeld in Google en voorzien van de software, meldingen en privacy verklaring conform de AVG wetgeving (wettelijk verplicht sinds 2019. By Bits & Pieces richt zich speciaal op de kleine (startende) ondernemer en ZZP-ers die zich graag professioneel en optimaal willen presenteren.

 • Website / webshop
  By Bits & Pieces hanteert vaste pakketprijzen. Hierdoor komt u als ondernemer niet voor verrassingen te staan. Alle informatie en de tarieven staan open vermeld op de website. Mocht tijdens het proces aan de hand van uw wensen blijken dat er nog specifieke plug-ins moeten worden aangeschaft, dan komen deze kosten er voor u nog bij. Dit zal dan samen met u worden overlegd. Na oplevering is de website volledig uw eigendom. De website wordt gebouwd in WordPress en bij de oplevering van de website ontvangt u persoonlijk uitgebreid uitleg / training bij u op locatie hoe u de website zelf kunt onderhouden / bijhouden. Indien gewenst kan er dan na uitleg van de website ook gesproken worden over onderhoud en bijhouden van de website. Meer informatie hierover kun je lezen op de pagina. Dit is echter géén verplichting! Met de persoonlijke uitleg ben je goed in staat om zelf met de website aan de slag te gaan.
 • Onderhoud
  U heeft het druk, u vindt het eng? Toch liever het onderhoud uitbesteden? Voor onderhoud hanteren wij strippenkaarten. Een Strippenkaart is het beste te vergelijken met een 10-rittenkaart zoals u die uit het Openbaar Vervoer kent. U koopt deze kaart vooraf in en gebruikt deze om een aantal werkzaamheden af te rekenen. Per aanpassing worden de verrichte werkzaamheden “afgestempeld”. Als u minder dan 4 strippen heeft, ontvangt u een bericht zodat u op tijd een nieuwe strippenkaart kunt kopen. Een strippenkaart heeft géén einddatum, deze kan worden ingezet tot hij volledig is opgebruikt. Indien gewenst is het ook mogelijk om in een abonnementsvorm onderhoud af te nemen. Met een abonnement worden de termijnen maandelijks via automatische incasso geïncasseerd (minimaal voor 1 jaar).
 • Totaalpakket
  Wij hebben een samenwerking met onderstaande partijen. Op deze manier kunnen wij u als ondernemer een totaalpakket aanbieden en volledig ontzorgen. De samenwerkingen zijn volledig op elkaar afgestemd. Uiteraard is het geen verplichting om dit te doen. Mocht u zelf al zaken hebben geregeld of heeft u interesse in 1 van de samenwerkingen dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Wij verstrekken u dan graag de gegevens.
 • Hosting
  By Bits & Pieces heeft een samenwerking met 2 professionele Nederlandse hostingpartijen om uw website onder te brengen. Wij hebben zeer goede ervaringen met deze hostingpartijen en diverse klanten zijn hier ondergebracht. Zij hebben razendsnelle servers, een zeer goede telefonische bereikbaarheid en maken dagelijks back-ups van de website.
 • Juridische zaken
  Voor het opmaken van o.a. uw Algemene Voorwaarden en Privacy Verklaring heeft By Bits & Pieces een samenwerking met bureau Averecht. Averecht heeft voor de klanten van By Bits & Pieces gereduceerde tarieven.
 • Huisstijl
  Op zoek naar een nieuw logo of huisstijl? Of wenst u professionele foto’s voor op uw website? Bij Annes Foto en Design kunt u hiervoor terecht. Zij levert al het grafisch werk en daarnaast is zij ook (event)fotograaf. Anne heeft voor de klanten van By Bits & Pieces speciaal samengestelde pakketten en tarieven.
 • Teksten
  Alle teksten voor uw website worden door By Bits & Pieces nagelezen en indien nodig geredigeerd. Een nieuwe website is uw visitekaartje maar ook voor ons. Daarom is het belangrijk dat de teksten goed, duidelijk leesbaar en conform de richtlijnen voor SEO worden geschreven. Toch liever de teksten uitbesteden? Wij werken samen met 2 tekstschrijvers die dit tegen net tarief voor u op willen pakken.
 • Social Media Services
  Op verzoek verzorgen wij ook uw Social Media Services. Vraag ons naar de mogelijkheden.
Logo
Contact
 • Aangesloten bij NLGW
KVK-nummer

57365822

Categorieën
 • Privacy
 • Social media
 • Webshop
 • Website