Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Myopen Media

Myopen Media produceert hoogwaardige videocontent (Metaverse) en TV-producties voor ondernemers in verschillende segmenten. Wij maken videocontent. Wij helpen met videomarketing. Storytelling is onze specialisatie. Employer Branding Films, stockbeelden, dronebeelden. Via verschillende platforms vergroten wij uw zichtbaarheid. Wilt u meer weten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Myopen Media B.V. werkt als volgt: wanneer u aangeeft dat u een bedrijfsfilm wilt, wordt een overeenkomst opgesteld. Is deze overeenkomst afgesloten? Dan volgt een telefoongesprek waarin u uw wensen kunt aangeven. Deze bedrijfsfilm gaat immers over úw bedrijf, over wat ú wilt vertellen. U bent, in feite, de regisseur van uw eigen film. Toch kunt u hier wel wat hulp bij gebruiken. Wij van Myopen Media stellen extra vragen om tot de kern van uw verhaal te komen.
Zo was er laatst een ondernemer die aangaf dat hij van één zaak naar een franchise was gegaan. Dit was vooral om mensen samen te brengen, mensen in hun kracht te laten staan en mensen te laten leren van iedereen binnen het bedrijf, hijzelf incluis. Deze ondernemer organiseert met enige regelmaat sessies waarbij collega’s van diverse afdelingen elkaar ontmoeten om samen het bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Dit is een prachtige boodschap en een uniek verhaal. Hoe dat verhaal het best gebracht kan worden, wordt bepaald in het script. Aan de hand van het script worden de opnames gemaakt. Deze gaan door tot de complete boodschap er goed en naturel op staat. Zijn de opnames klaar? Dan begint de nabewerking, ook wel edit genoemd. Tijdens dit onderdeel van het proces worden de puntjes op de i gezet. U krijgt een eerste versie te zien. Hierin kunnen eventuele wijzigingen nog worden doorgevoerd.

Myopen Media B.V. is een klein en professioneel team. Hierdoor zijn wij zeer flexibel in de mogelijkheden. Zo krijgt u al het gemaakte materiaal van de opnamedag voor gebruik op de verschillende socials. Wilt u nog een extra opname van een bepaalde machine of een bepaalde ruimte? Dan regelen we dat voor u. De prijs indicatie is vanaf € 1950,- tot € 8000,-, afhankelijk van uw wensen en de tijdsinspanning onzer zijde.

Logo
Contact
KVK-nummer

82279713

Categorieën
  • Social media