Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

The Trusted Third Party (TT3P) B.V.

TT3P biedt praktisch advies voor cybersecurity en biedt hulp door middel van de flexibele inzet van cybersecurityspecialisten. Hiermee kan voor elk type organisatie het risico op gijzeling van bedrijfssystemen, bedrijfsgegevens en het onrechtmatig toegang verkrijgen tot data door onbevoegde derden aanmerkelijk worden verkleind.

 • Cybersecurity Scan
  Een Cybersecurity Scan is een ‘instapbeveiligingsonderzoek’ bij uw organisatie naar alle aspecten van informatiebeveiliging. De scan richt zich op alles wat uw organisatie aan technische en organisatorische maatregelen heeft ingericht om beveiligingsproblemen te voorkomen. Het rapport met bevindingen geeft u richting om snel risico’s te kunnen verlagen. Investering ca. € 1750,- ex BTW.
 • Cyberweerbaarheidstraining voor medewerkers op locatie
  Wij helpen organisaties om zich beter te weren tegen de gevaren van cybercriminaliteit. Cyberaanvallen zijn vrijwel altijd het gevolg van menselijk handelen. Onze training beveiligingsbewustwording zet uw medewerkers in als een effectief onderdeel van uw verdediging tegen datalekken en cyberaanvallen. Investering ca. 995,- ex BTW.
 • Phishing simulatie
  Onze Phishing Simulatie bootst een aanval middels een phishing e-mail na. In de simulatie wordt getest of medewerkers in staat zijn om phishing e-mails te herkennen en of ze adequaat handelen na het ontvangen van een phishing e-mail. Investering ca. 1 – 5 euro per medewerker per simulatie (afhankelijk van aantallen en frequentie).
Logo
Contact
KVK-nummer

71877339

Categorieën
 • Cyberweerbaarheid
 • Privacy