Deze site is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland

Moore DRV

Het specialistenteam IT consultancy begeleidt ondernemers, van klein tot groot en in diverse sectoren, bij IT-zaken. Zo helpen we met het selecteren van de juiste software van het bedrijf en nemen we het IT projectmanagement uit handen bij software implementaties. En kiest de ondernemer specifiek voor software van Exact Online voor de financiële, projectmanagement, hrm, handels en/of productie processen? Door onze ruime ervaring met Exact kunnen we dit optimaal inrichten. Ook helpen we om inzicht in het bedrijf en resultaten te krijgen via financiële en operationele rapportages. Tot slot kunnen onze IT auditors ondersteunen bij certificering en risicomanagement. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het opzetten van een eigen datastructuur.

IT audit en analytics
Onze IT auditors kunnen u ondersteunen bij certificering en risicomanagement. Daarnaast bieden we ook ondersteuning bij het opzetten van een eigen datastructuur.

Cyber security & privacy
In een digitaliserende wereld is cybersecurity van groot belang. Onze specialisten adviseren en begeleiden u op gebied van AVG, datalekken, netwerkscans, IT audits en meer. Zo is uw digitale veiligheid altijd op orde.

IT consultancy
Van strategisch advies en softwareselectie tot praktische hulp bij IT projectmanagement en de implementatie van software. Wij begeleiden ondernemers bij diverse IT-zaken.

Logo
Contact
KVK-nummer

24492873

Categorieën
  • Boekhouden
  • Cyberweerbaarheid
  • Monitoren
  • Privacy